JyPK matkaa PK-35 vieraaksi

21/04/2018

JyPK matkustaa lauantaina Vantaalle PK-35:n vieraaksi. Joukkue aloitti kauden voitolla, jonka jälkeen kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet yhden pisteen. JyPK lähtee otteluun sijalta viisi. PK-35 on pelannut puhtaasti alkukauden ja on sarjassa toisena. Vantaalaiset ovat päästäneet kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa vain yhden maalin.

 

Myös edellä mainitusta syystä ei lauantai-iltapäivä vantaalla tule olemaan helppo. JyPKiltä puuttuu kokoonpanosta Henna-Riikka Honkanen. Launatina liigadebyyttinsä JyPKin oma kasvatti tekee Heini Laaksonen.

 

- Kotiotteluiden voitot liigassa ovat 1 -1. Missään tapauksessa ennakkosuosikkina emme peliin lähde, mutta haastamaan ja taistelemaan ilman muuta tulemme Vantaalle, toteaa päävalmentaja Jukka Västinen.

 

JyPKin Maria Alangolla tulee täyteen Vantaalla 150 liigaottelua. JyPK onnittelee.

 

Please reload

Suositellut