Sarja-avauksessa pikauusinta

24/03/2018

 

 

Reilu viiden kuukauden tauko on takana. Naisten Liiga starttaa lauantaina neljän ottelun voimin. JyPK matkustaa sarja-avaukseen Ouluun ONS:n vieraaksi Arina Areenalle. Viikko sitten samassa paikassa pelattu kenraali päättyi JyPKin 0-1 voittoon. Joukkue lähtee alkavalla kaudella tavoittelemaan paikkaa ylempään loppusarjaan, ensimmäinen askel sitä kohti otetaan lauantaina.

 

- Joukkue lähtee sarja-avaukseen hyvillä fiiliksillä. Tiedämme, että ottelu tulee olemaan tasainen, helpolla pisteet ei Oulusta Jyväskylään lähde. Tavoitteena on pelata ehjä 90 minuuttinen, jonka uskon tuovan positiivisen tuloksen, toteaa päävalmentaja Jukka Västinen.

 

- Olemme valmiimpia sarja-avaukseen kuin viime vuonna. Viimeviikkoisen perusteella on hyvä syy odottaa, että toistamme lopputuloksen. Nyt päästään ulosmittaamaan pre-seasonin kova työ, toteaa hyvätuulinen kapteeni Maria Alanko.

Please reload

Suositellut