top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Pisteet jäivät Tikkurilaan

Pallokerhon sunnuntai Tikkurilassa päättyi tummiin sävyihin. TiPS oli selkeästi vahvempi kotonaan ja vei pisteet maalein 5-1.

Ottelun alku käänsi asetelman heti kotijoukkueelle. Se iski heti jakson aluksi 6. minuutilla. Elli-Noora Kainulainen pääsi tekemään Fanny Söderströmin torjunnasta jääneestä irtopallosta 1-0 johdon. TiPS hallitsi palloa ja piti paineen JyPK:n alueella. Parikymmentä minuuttia myöhemmin TiPS iski toistamiseen. Roosa Ariyo pääsi ohjaamaan maalin edestä Jenna Topran keskityksen verkon perukoille.

Puoliajan loppua kohden vihreät pääsivät peliin enemmän sisään. Heidi Leppämäki laukoi ensin, mutta pallo putosi maalin katolle. Juuri ennen puoliaikaa JyPK sai vapaapotkun keskialueelta. Leena Torpo keskitti rangaistusalueelle ja Emmi Lahtela nousi päineen väliin. Lahtelan pusku löysi tiensä takakulmaan. Samalla Lahtela teki uransa ensimmäisen liigamaalin.

Tauolle mentiin numeroissa 2-1.

Toisen jakson alku oli rankkasateen sävyttämä. Vihreillä oli pieni etsikkoaikansa heti toisen puolikkaan alussa. Hyvä vaihe kesti tunnin kohdalle. Ottelun kulminaatiopiste osui 66. minuutille. Tiia Hälinen pääsi läpi Kainulaisen esityöstä ja sijoitti varmasti ohi Söderströmin ja TiPS:n 3-1 johtoon. Tuosta alkoi JyPK:n musta neliminuuttinen. Tuossa ajassa Hälinen viimeisteli 4-1 ja 5-1 maalit sekä hattutempun ja paketoi ottelun.

Viimeinen parikymppinen oli siis panokseton.

- Ei ollut meidän päivä. Toisen jakson musta neliminuuttinen vei mahdollisuudet. Täytyy käydä läpi mistä musta hetki johtui. Joukkueen taistelusta olen kuitenkin ylpeä, summasi ottelun päävalmentaja Vesa Stenroos.