top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Cup -taival päättyi

JyPK:n cup-taival päättyi Myyrmäessä. PK-35 Vantaa väänsi lopulta selvän 5-1 voiton ja eteni välieriin HJK:ta vastaan. JyPK:lla oli ensimmäisellä puoliajalla hetkensä. Heti jakson alussa Henni Rinkinen pääsi puskemaan, mutta pusku suuntautui ohi vantaalaisten maalin. PK piti palloa, mutta JyPK onnistui puolustamaan sekä iskemään ajoittain vastaan. Parin kymmenen minuutin kohdalla vihreillä oli musta kolmeminuuttinen. 19. minuutilla PK pelasi vapaapotkun lyhyenä. Laura Kölhi nosti pallon boksin sisään. Emmi Lahtela sai hieman päätään väliin, mutta pallo löysi tiensä kuitenkin Anna Olmalalle, joka ohitti JyPK:n maalilla pelanneen Fanny Söderströmin. Hetkeä myöhemmin Reetta Suomela tarjoili pallon JyPK:n linjan väliin Oona Seveniukselle, joka sijoitti vantaalaiset 2-0 johtoon. JyPK jatkoi kuitenkin sitkeästi taistelua ja lopulta se sai palkintonsa vajaan 40 minuutin kohdalla. Vihreät saivat vapaapotkun aivan kuudentoista rajalta. Riikka Lilja tälläsi vasurilla täysin vastustamattoman niitin vasempaan yläkulmaan ohi Velma Oikarisen. Tauolle mentiin 2-1 lukemissa. Toisella jaksolla JyPK ei saanut juonesta kiinni ja vantaalaiset pääsivät viemään peliä. Ratkaisun maku alkoi maistua reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Sevenius pääsi hieman onnekkaastikin läpi ja sijoitti pallon ohi Söderströmin. 3-1. Seuraava pariminuuttinen oli toisinto ensijaksolta. Vantaalaiset lisäsi johtoaan vain muutama minuutti edellisestä. Sevenius pelasi pallon boksin sisään Roosa Bröijerille, joka oli unohtunut vapaaksi. Bröijer puttasi pallon käytännössä tyhjään verkkoon. Kolmen maalin karkumatka oli jo käytännössä ratkaisu, mutta Sevenius täydensi hattutemppunsa ehtimällä ensi irtopalloon maalialueella. PK-35 Vantaa jatkaa siis cupissa parin viikon päästä.