Ohjeistus Harjulle Ilves -otteluun
OSTA LIPPU


Subway Kansallisen Liigan Jyväskylän Pallokerhon kotiottelu pelataan Harjulla la 17.10.2020 klo 14.00. JyPK:n vieraaksi saapuu Ilves.


Koronatilanne on huonontunut Jyväskylässä. JyPK noudattaa rajoituksia, jotka ovat olleet käytössä läpi kesän. Katsomossa edellytämme liigan ohjeistuksen mukaan kasvomaskia. Maskeja on myynnissä sisääntuloporteilla.


Toivomme, että yleisö kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin. Harjulla niitä on mahdollista noudattaa erittäin hyvin. Aiempien otteluiden ohjeistukset ovat voimassa ja varovaisuutta sekä ohjeita tulee noudattaa edelleen.


Turvallisuusohjeiden toimenpiteitä ovat hyvä käsihygienia, turvavälit, sairastaminen kotona sekä koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa. Nyt annettu maskien käyttösuositus täydentää turvallisuusohjeistusta. Jos tunnet olosi vähääkin sairaaksi, on syytä jäädä kotiin.


Jyväskylä on antanut lokakuun loppuun saakka kaikille yli 15-vuotiaille asukkailleen laajan maskisuosituksen. Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee myös ulkoilmassa olevia turnauksia ja tapahtumia, joissa on mukana on mukana laajoja yleisöjoukkoja ja turvavälejä ei voida muuten säilyttää.


Sisäänkäynti tapahtuu Harjun Stadionin porteilta LOHKOON 1 ja LOHKOON 2 (kartta | klikkaa kuvaa ja avaa/tallenna PDF).

Pääsylippuja myydään molemmilla porteilla. Portit 1 sekä 2 johtavat omiin katsomolohkoihinsa 1 ja 2, joilla on oma kioski sekä unisex WC-tila. Ottelutapahtuma vietetään kokonaisuudessaan omassa katsomolohkossa.

Sama ohjeistus koskee vapaalippuja, asiakaslippuja, pressikortteja, tuomarikortteja ja seuran toimihenkilöitä.

MUUTAMA POIMINTA

  1. Lipunmyynti aukeaa 45 min ennen ottelua.

  2. Katsomo on jaettu kahteen lohkoon 1 ja 2. Molempiin lohkoihin on mahdollista ottaa 450 katsojaa.