top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Klubi vei pisteet Viitaniemestä

HJK oli odotetun vahva sunnuntaina Naisten Liigassa ja haki pisteet 0-4 lukemin Viitaniemestä. Lukemat eivät täysin kuvaa koko pelin kulkua, sillä vielä vartti ennen loppua tilanne oli 0-1.

Ensimmäinen jakso oli tasainen, vaikka HJK hallitsi palloa. Todelliset maalipaikat olivat harvassa. Jakson paras paikka oli Heidi Toukolalla, mutta HJK:n maalivahti Lotta Rosenström sai kätensä väliin.

HJK siirtyi heti toisen jakson alussa 0-1 johtoon, kun Katariina Naumanen puski pallon vapaapotkusta ohi Juuli Kainulaisen. Vaikka JyPK pääsi paineistamaan helsinkiläisiä maalin jälkeen, kesti Klubi nuo hetket tiiviinä ja piti ottelun kontrollin itsellään mitä pitemmälle jakso eteni.

Viimeiseen varttiin HJK iski kolmesti. Vilma Hakala lisäsi klubilaisten johtoa 77. minuutilla ja Maiju Hirvonen sekä Essi Sainio viimeistelivät ottelun lopussa minuutin välein lukemiksi 0-4.

JyPK jatkaa Naisten Liigaa ensi lauantaina Hongan vieraana Espoossa.