• JyPK Liiga

JyPK matkaa PK-35 vieraaksi


JyPK matkustaa lauantaina Vantaalle PK-35:n vieraaksi. Joukkue aloitti kauden voitolla, jonka jälkeen kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet yhden pisteen. JyPK lähtee otteluun sijalta viisi. PK-35 on pelannut puhtaasti alkukauden ja on sarjassa toisena. Vantaalaiset ovat päästäneet kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa vain yhden maalin.

Myös edellä mainitusta syystä ei lauantai-iltapäivä vantaalla tule olemaan helppo. JyPKiltä puuttuu kokoonpanosta Henna-Riikka Honkanen. Launatina liigadebyyttinsä JyPKin oma kasvatti tekee Heini Laaksonen.

- Kotiotteluiden voitot liigassa ovat 1 -1. Missään tapauksessa ennakkosuosikkina emme peliin lähde, mutta haastamaan ja taistelemaan ilman muuta tulemme Vantaalle, toteaa päävalmentaja Jukka Västinen.

JyPKin Maria Alangolla tulee täyteen Vantaalla 150 liigaottelua. JyPK onnittelee.