Nämä ovat JyPK:n kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot.
Osapuolina ovat Jyväskylän Palloseuran liigajoukkueen (myöhemmin JyPK liigajoukkue)
sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

1. Kampanjan toteutuminen
Kampanjan tavoitteena on saada 500 kampanjakorttivarausta. JyPK:n liigajoukkueella on
oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä varausmäärällä.

2. Kampanjaan osallistuminen
Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan täyttämällä www.jypkliiga.fi verkkosivuilla
ennakkovarauslomake tai täyttämällä paperinen ennakkovarauslomake STADIUM
Jyväskylän myymälässä Kauppakadulla. Asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kampanjakausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.

3. Kampanja-aika
Kampanja käynnistyy 23.2.2019 ja päättyy 7.4.2019. JyPK:n liigajoukkueella on oikeus muuttaa päättymisaikaa.

4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen
JyPK:n liigajoukkue ilmoittaa kampanjan toteutumisesta www.jypkliiga.fi verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan varaamansa kausikortti hintaan 39€ (Traditional) tai 89€ (Green Card). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa laskuteta asiakkaalta eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan kampanjakausikorttia.

​6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksuvälineet
Asiakkaalle lähetetään tarvittavat maksutiedot sähköpostitse kampanjan toteutumisen jälkeen. Maksuvälineinä toimivat kaikki yleisimmät verkkopankit ja maksukortit.

7. Kausikortin toimitus
Ennakkovaratut ja maksetut kausikortit voi noutaa nimeä vastaan JyPK:n liigajoukkueen kotiotteluiden lipunmyynnistä ja mahdollisesti lisäksi erikseen ilmoitetusta noutopaikasta. Ensimmäiset kotiottelut ovat la 13.4.2019 ja la 27.4.2019. Noutopaikat ja noutoajat ilmoitetaan kampanjan toteutumisen jälkeen myös www.jypkliiga.fi verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

8. Kausikortin voimassaolo
Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn katettuun pääkatsomoon (Harju) ja mahdollisille muille kotiottelukentille. Katsomot ovat numeroimattomia. Kausikortit on voimassa JyPK:n liigajoukkueen kotiotteluissa kaudella 2019.

9. Yhteystietojen luovuttaminen
Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistujille jaetaan sähköpostitse tietoa JyPK:n liigajoukkueen ottelutapahtumiin ja kausikortteihin liittyvissä asioissa.

Varausehdot

Jyväskylän Pallokerho ry

JyPK Liigajoukkue

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä

050 3314 615

info@jypkliiga.fi

  • Wix Facebook page